Beskrivning av uppdrag

Beskrivning av uppdraget/uppgifterna:
Social Ekonomi Uppsala är ett arbetsintegrerande socialt företag. Second Hand Butiken utgör en plattform till förmån för integration av människor i samhälle och arbetsliv i Uppsala. Ditt deltagande som volontär utgår först och främst från ditt intresse av att se människor växa och komma till sin rätt samt av återvinning genom vår Second Hand-Butik. Volontärens är själv delaktig i att finna fram till vilken uppgift som passar bäst. 

När och var ska uppdraget utföras:
Våra öppettider i vår Second Hand Butik är måndag-fredag klockan 10.00-18.00 och lördagar klockan 11.00-15.00. När vi träffas kommer vi överens om hur och när du som volontär vill dela din tid med oss övriga medarbetare.

Specifika önskemål eller information:
Som volontär hos oss är du delaktig i att skapa ett bättre Uppsala för oss alla. Det betyder att vi strävar efter att förändra framtiden till det bättre för människor i utsatta livssituationer.

Du är välkommen
Hör gärna av dig om du finner det intressant att bli volontär. Eller titta in i butiken om du har vägarna förbi och fråga efter Christina eller Bengt. Du är alltid välkommen!

Tfn. butik:        076-13 39 300      Christina Dahlström

Tfn. ansvarig: 0768-81 91 60       Bengt Andersson